App downloaden

HomeHet netwerkApp downloaden
beeldmerk-header

Netwerk Artrose App downloadinstructies

Welkom op de pagina met downloadinstructies voor de Netwerk Artrose App! Met onze app willen we uw ervaring met het beheren van artrose verbeteren en u voorzien van thuisoefeningen en informatie. Volg deze eenvoudige stappen om de app te downloaden en te beginnen met het benutten van de voordelen.

1. Toegang tot de App Store (iOS) of Google Play Store (Android)

Open de App Store op uw iOS-apparaat (iPhone of iPad) of de Google Play Store op uw Android-apparaat (telefoon of tablet).

2. Zoek naar 'Patient Journey'

Typ “Patient Journey” in de zoekbalk van de App Store of Google Play Store en druk op Enter.

3. Selecteer de juiste app

Zorg ervoor dat u de officiële Patient Journey-app selecteert, aangeboden door onze Patient Journey.  Controleer het logo en de ontwikkelaarsnaam om zeker te zijn van de juiste app.

4. Start de download

Tik op de “Download” of “Installeren” knop om de app op uw apparaat te installeren.

5. Open de app

Zodra de app is geïnstalleerd, tikt u op het pictogram om deze te openen. Accepteer de pushnotificaties. Zoek naar Netwerk Artrose en selecteer de juiste behandeling.

6. Verkennen en gebruiken

Nu bent u klaar om de app te verkennen en te gebruiken! Ontdek de verschillende functies en tools die beschikbaar zijn om uw artrosebeheer te ondersteunen.

Instructiefilmpje

App downloaden

Ondersteuning nodig?

Als u tijdens het downloaden, registreren of gebruik vragen of problemen tegenkomt, neem dan gerust contact met ons op via contact. Ons ondersteuningsteam staat voor u klaar om u te helpen.

Dank u voor het kiezen van de Netwerk Artrose App om uw artrosebeheer te verbeteren. Wij zijn toegewijd aan uw welzijn en kijken uit naar het ondersteunen van uw gezondheidsreis via deze handige app.